Motănașul drăgălaș Hasico, poreclit „Motanul Încălțat” (23 foto)

0
1827

Când Hasico era micuț, era într-atât de drăgălaș, încât stăpânii lui au decis să-i posteze pozele pe Instagram. Treptat, pagina lui Hasico aduna tot mai mulți urmăritori, creând o armată de fani din întreaga lume – 520 mii de oameni. Tuturor le place această codiță pufoasă și aurie, care a împlinit deja 2 ani.

Hasico iubește să se joace doar cu jucării noi, deoarece deja peste o săptămână toate-l plictisesc. De obicei, aceste noi jucării nu sunt cumpărate de la magazine, ci sunt niște simple obiecte, cum ar fi șireturile de la papuci, crenguțe mici de copac, foi de hârtie, mingi pentru tenis și așa mai departe.

Acest motănaș drăgălaș se teme de oameni și locuri necunoscute. El nu apreciază nici măcar când vre-un obiect este mutat de la locul său obișnuit. Și, dacă acel lucru se află nu la locul său – poate fi periculos!

Hasico adesea este comparat cu motanul încălțat din „Shrek” sau cu motanul Garfield, iar uneori chiar și cu o veveriță sau un hamster mare. Priviți la acest drăgălaș! Sunt convinsă că vă veți îndrăgosti în ochișorii lui.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.