Un pian de concert din piese LEGO (5 foto + video)

0
1451
Foto: ideas.lego.com

Sleepy Cow, un profesor de muzică și un amator al Grupului LEGO, a creat un pian de concert unic din aproape 2 800 de piese, însă cel mai uimitor este că acest instrument de jucărie funcționează.

Toate butoanele, ciocănelele, strunele și pedalele joacă la fel ca cele ale unui pian adevărat. Cu toate acestea, există o diferență: pianul în miniatură din piese LEGO poate fi trecut la modul automat. Sleepy Cow a remarcat că a planificat această lucrare de foarte mult timp.

„De când am început să predau muzica, mi-am dorit să îmi construiesc un pian propriu din piese LEGO. În plus, studenții adesea mă întrebau despre structura internă a acestui instrument. Cred că acest proiect este un exemplu excelent pentru studenții care vor să afle răspunsul la această întrebare. Am văzut o mulțime de lucrări de acest fel, realizate în cele mai diverse moduri. Cu toate acestea, am hotărât să-mi creez propria versiune și am încercat să-mi fac pianul în miniatură cât mai asemănător cu cel real, urmându-i toate proporțiile”, a relatat artistul.

Pianul de concert din piese LEGO astăzi poate fi găsit pe site-ul oficial al acestei companii, în lista ideilor care ar putea fi lansate în viitor dacă obțin suficiente voturi. Cu alte cuvinte, proiectul profesorului de muzică poate deveni în curând un produs oficial al companiei LEGO.

Foto: ideas.lego.com
Foto: ideas.lego.com
Foto: ideas.lego.com
Foto: ideas.lego.com
Foto: ideas.lego.com

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.