Crăciunul este tot mai aproape (35 foto)

0
1436
Foto: Ann Wang / Reuters

Cu o săptămână înainte de Crăciun pe străzile orașelor pot fi observate tot mai multe vitrine iluminate, piețele devin tot mai colorate, iar ajutorii lui Moș Crăciun cutreieră străzile,trezind zâmbetele pe fețele copiilor.

Aici 35 de fotografii din Europa și Asia din care puteți absorbi și voi puțină dispoziție pentru sărbătorile de iarnă.

1. Un bărbat îmbrăcat în Joulupukki, un analog al Moșului finlandez, în Aeroportul Internațional Budapest Ferenc Liszt la data de 29 noiembrie 2018. Joulupukki a avut o mică călătorie din Ungaria unde la data de 6 decembrie a fost sărbătorită Ziua Moșului.

Foto: Attila Kisbenedek / AFP / Getty

2. O domnișoară admiră decorațiunile de Crăciun din Centrul Comercial Emporium din Bangkok, Thailanda, 4 decembrie 2018.

Foto: Jorge Silva / Reuters

3. Pomul de Crăciun, decorat cu lumini, din Piața Orașului vechi care este aglomerată de locuitorii Pragăi, Republica Cehă, 2 decembrie 2018.

Foto: David W Cerny / Reuters

4. Oamenii se adună pentru a vedea vitrinele magazinului Macy  de pe Herald Square din Manhattan, New York, 1 decembrie 2018.

Foto: Andrew Kelly / Reuters

5. Bielorușii îmbrăcați în costume de Moș Crăciun și alte personaje de iarnă, pe 15 decembrie 2018, participă la prima cursă a lui Moș Crăciun din țară, ce a avut loc de-a lungul lacului din Minsk, Belarus.

Foto: Vasily Fedosenko / Reuters

6. Mii de oameni îmbrăcați în Moș Crăciun iau parte la cursa anuală a lui Moș Crăciun din Madrid, Spania, pe 9 decembrie 2018.

Foto: Burak Akbulut / Anadolu Agency / Getty

7. Laura Delsaux  interpretează o melodie de Crăciun pe o stradă din La Paz, Bolivia, 15 decembrie 2018.

Foto: David Mercado / Reuters

8. Un angajat îl pregătește pe James locomotiva roșie (din dreapta) pentru a părăsi stația Senzu în timpul celebrării evenimentului  Thomas 2018 Christmas din Kawane-Honcho, Shizuoka, Japonia, 14 decembrie 2018. Gemenii locomotivei cu aburi Thomas și a lui James locomotiva roșie s-au reîntors pe șine în sezonul sărbătorilor și se vor deplasa între stațiile Shin-Kanaya și Senzu. Lansate de compania Oigawa Railway, locomotivele au fost decorate și pregătite pentru Crăciun, iar numărul de oameni transportați într-o singură zi a ajuns la aproximativ 1 000 de oameni ce se deplasează la o distanță de 37 de kilometri.

Foto: Tomohiro Ohsumi / Getty

9. Locomotiva James, traversând un tunel în timpul unei testări înainte de ziua de celebrare a evenimentului Thomas 2018 Christmas event, 14 decembrie 2018, Shimada, Shizuoka, Japonia.

Foto: Tomohiro Ohsumi / Getty

10. Catedrala Sf. Vasile înconjurată de decorațiunile de Crăciun de pe Piața Roșie, Moscova, 11 decembrie 2018.

Foto: Mladen Antonov / AFP / Getty

11. Locuitorii unei case din Magic Grove, Mosman, o suburbie din Sydney, Australia, și-au împodobit casa cu mii de luminițe în cinstea Crăciunului, 3 decembrie 2018. Pentru a decora această casă a fost nevoie de 35 de cutii rezistente la apă, 37 panouri de energie cu patru fire, 148 de seturi de lămpi LED, 10 figuri gonflabile cu o înălțime de 2 metri și 2 figuri gonflabile cu o înălțime de 6 metri, iar instalarea tuturor acestor decorațiuni a luat 2 săptămâni.

Foto: James D. Morgan / Getty

12. O doamnă împreună cu câinele ei îmbrăcat în costum de Moș Crăciun care au participat la o cursă caritabilă în favoarea copiilor săraci din data de 9 decembrie 2018 în centrul Budapestei, pozează unui fotograf.

Foto: Attila Kisbenedek / AFP / Getty

13. Un bărbat fotografiază ghirlandele atârnate cu ocazia Anului Nou într-un hotel din Antalya, Turcia, 14 decembrie 2018.

Foto: Mustafa Ciftci / Anadolu Agency / Getty

14. Motocicliști pe motociclete de marcă Harley Davidson îmbrăcați în costume de Moș Crăciun în Zurich, Elveția, 1 decembrie 2018.

Foto: Arnd Wiegmann / Reuters

15. Bărcile decorate pentru Anul Nou plutesc de-a lungul râului New River, participând la cea de-a 47-a paradă anuală a bărcilor Seminole Hard Rock Winterfest, 15 decembrie 2018, în Fort Lauderdale, Florida.

Foto: Joe Raedle / Getty

16. Moș Crăciun face o față ca Tami McEleney, în timp ce Patrice Conner îi șoptește ceva la ureche, Centrul Comercial King of Prussia Mall, Pennsylvania, 8 decembrie 2018.

Foto: Mark Makela / Reuters

17. Oamenii se plimbă prin Galleria Vittorio Emanuele al II-lea în Milano, Italia, sub luminile de Crăciun, pe 16 decembrie 2018.

Foto: Awakening / Getty

18. Un Moș Crăciun gonflabil care privește pe ferestrele unui Centru Comercial din Bangkok, 9 decembrie 2018.

Foto: Romeo Gacad / AFP / Getty

19. O fotografie făcute de la înălțime. Un Moș Crăciun decorează un brad de 57 de metri de pe insula Tatyshev, situată în mijlocul râului Yenisei din orașul siberian Krasnoyarsk, Rusia, 17 decembrie 2018.

Foto: Ilya Naymushin / Reuters

20. Un bărbat admiră focurile de artificii în timpul unei parade de Crăciun din Panama City din data de 16 decembrie 2018.

Foto: Luis Acosta / AFP / Getty

21. Oamenii privesc scena nașterii lui Isus Hristos după ce aceasta a fost instalată în Piața Sf. Petru din Vatican, 7 decembrie 2018. De această dată scena a fost făcută din nisipul transportat din Jesolo, nu departe de Veneția, și sculptată de sculptori din mai multe regiuni ale planetei.

Foto: Vincenzo Pinto / AFP / Getty

22. Moș Crăciun interpretează pe scenă o piesă în timpul celui de-al 17-lea Show Puding a lui Alice Cooper în teatrul Celebrity Theatre din Fenix, statul Arizona, 8 decembrie 2018.

Foto: Daniel Knighton / Getty

23. Femeile îmbrăcate în îngeri și suspendate pe funii salută spectatorii în timpul târgului de Crăciun din orașul Ustek, Republica Cehă, 15 decembrie 2018.

Foto: David W Cerny / Reuters

24. Un bărbat îmbrăcat în costum de Moș Crăciun și o femeie care joacă rolul nepoatei lui, Crăciunița, se încălzesc la foc în timpul unui spectacol din parcul Royev Ruchey din suburbia Krasnoyarskului, Rusia, 12 decembrie 2018.

Foto: Ilya Naymushin / Reuters

25. Oamenii admiră un stand cu decorațiuni în timpul unui târg de Crăciun lângă Frauenkirche, din Dresda, Germania, 9 decembrie 2018.

Foto: Fabrizio Bensch / Reuters

26. Un Moș Crăciun pe mal în timpul unui înot tradițional de Crăciun din Nisa, Franța, 16 decembrie 2018.

Foto: Eric Gaillard / Reuters

27. Vizitatorii paradei Light Festival pe ulițele San Jose din Costa Rica, 15 decembrie 2018.

Foto: Ezequiel Becerra / AFP / Getty

28. Jusuf Islami și domnișoara sa pe nume Hana, sărutându-se după ce bărbatul a cerut-o în căsătorie în timpul celei de-a 3-a cursă a Moșului Crăciun din capitala Kosovei, Pristina, 16 decembrie 2018.

Foto: Visar Kryeziu / AP

29. O femei pozează cu decorațiunile de Crăciun din Centrul Comercial din centrul Bangkokului, Thailanda, 17 decembrie 2018.

Foto: Ann Wang / Reuters

30. Un tramvai decorat cu luminițe circulă de-a lungul malului Dunării în Piața Eotvos, 16 decembrie 2018, Budapest, Ungaria.

Foto: Laszlo Szirtesi / Getty

31. Moș Crăciun s-a alăturat să patineze împreună cu oamenii în Centrul Rockefeller, 14 decembrie 2018, New York.

Foto: Spencer Platt / Getty

32. Lumini de Crăciun în formă de îngeri în fața clădirii Parlamentului din London, Anglia, 7 decembrie 2018.

Foto: Dan Kitwood / Getty

33. Richard Gamboa în costum de Moș Crăciun umblă prin mahalalele Cota 905 în timpul evenimentului Santa en las Calles (Moșul pe drumuri), donând jucării, mâncare și îmbrăcăminte. Caracas, Venezuela, 1 decembrie 2018.

Foto: Marco Bello / Reuters

34. Oamenii se plimbă prin piața de Crăciun Tallinn, Estonia, 9 decembrie 2018.

Foto: Ints Kalnins / Reuters

35. Un copil îl întâmpină pe Moș Crăciun în acvariul CretAquarium din orașul Heraklion, de pe insula grecească Creta, 15 decembrie 2018.

Foto: Jason Tavlas / AFP / Getty

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.