Acești 8 pași te vor ajuta să citești chipurile oamenilor ca pe o carte deschisă

0
4913

Cuvintele sunt în plus.

80% din informația despre interlocutor o puteți afla din semnele non-verbale: gesticulațiile, poziția corpului etc. Abilitatea de a citi limbajul corpului este una excepțională și foarte utilă. Știind această artă puteți afla despre om ceea ce ei cu siguranță nu vă vor spune niciodată singuri.

O astfel de abilitate ar fi utilă la prima întâlnire, dar și la întâlnirile ulterioare, când este imposibil să înțelegi cum te tratează de fapt partenerul.

  1. Privirea
Sursă: pixabay.com

Aveți o relație perfectă dacă partenerul nu ezită să vă privească în ochi, vă analizează mimica, ține privirea spre voi pentru mai mult timp decât se consideră normal.

  1. Poziția picioarelor
Sursă: pixabay.com

Dacă o persoană este interesată de a conversa și dacă vă place cu adevărat, atunci vârfurile încălțămintei sale mereu vor fi îndreptate în direcția dvs.

  1. Poziția corpului
Sursă: pixabay.com

Cu cât mai mare este distanța dintre voi, cu atât relația este mai rea. Dacă interlocutorul are un sentiment de simpatie față de dvs., el va încerca inconștient să se apropie cât mai mult. Când o persoană pe care o femeie o simpatizează se află în preajmă, ea își îndreaptă spatele, expunându-și silueta în cele mai avantajoase poziții.

  1. Înclinația capului
Sursă: pixabay.com

Partenerul dvs. înclină capul în timp ce-i vorbiți? Atunci fiți sigur că îi este cu adevărat interesant să vă asculte, vă simpatizează și nu ar fi deloc împotrivă să vă mai întâlniți odată.

  1. Poziția mâinilor
Sursă: pixabay.com

Mâinile voastre adesea se ating chiar dacă nu există nici un motiv pentru acest lucru? Sau poate interlocutorul își ține mâinile pe masă, îndreptate spre dvs.? Vă place cu siguranță!

  1. Glumele
Sursă: pixabay.com

Când cineva spune o glumă, acesta, mai întâi de toate, analizează reacția celui pe care-l simpatizează. Dacă a-ți observat că cel ce glumește își întoarce privirea spre dvs. pentru a vă analiza reacția, fiți sigur că-i sunteți drag sau dragă.

  1. Zâmbetul cu toți cei 32 de dinți
Sursă: pixabay.com

Bărbații încetează să zâmbească larg pe la vârsta de 5-6 ani. Dacă ați observat că aveți alături un bărbat a cărui zâmbet strălucește, atunci puteți fi sigur că el este într-adevăr fericit.

  1. Postura
Sursă: pixabay.com

Când în prejma unui bărbat se află femeia pe care acesta o simpatizează, el își va îndrepta umerii și spatele, pe când femeia, dacă are aceleași sentimente, va încerca să ia o poziție care i-ar sublinia silueta.

 

Aveți și voi abilitatea de a citi limbajul corpului? Ați observat vreunul dintre aceste gesturi la persoanele care vă înconjoară sau la voi înșivă?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.