Cele mai neobișnuite conținuturi ale unor camioane răsturnate (9 foto)

0
2057

Transportarea unor cantități mari de bunuri este o sarcină responsabilă, însă se mai întâmplă uneori accidente în urma cărora trecătorii pot deveni martori ai unor priveliști neobișnuite.

Aici câteva accidente în urma cărora conținutul camioanelor s-a împrăștiat pe autostrăzi, lăsând trecătorii în nedumerire.

  1. Un cașalot de 60 de tone

În anul 2004, prin orășelul Tainan din sudul Chinei a trecut un camion care transporta un cașalot de 7 metri spre laboratorul științific pentru a efectua niște cercetări. Dintr-o dată, gazele care s-au format în interiorul cașalotului în procesul de descompunere au provocat o explozie.

Orășenii au primit o lecție de biologie nedorită. Sângele, grăsimile și organele au zburat în toate părțile, acoperind automobilele și magazinele cu rămășițe de cadavru și oprind traficul pentru câteva ore.

  1. 20 de tone de monede

În anul 2016, 20,41 de tone de monede nemarcate au fost împrăștiate pe una din șoselele statului Delaware, după ce o semiremorcă s-a ciocnit de o barieră într-o zonă de construcție de pe autostrada l-95 din județul New Castle.

Aproape 8 milioane de monede au acoperit șoseaua. Dacă se întâmpla ca monedele să fie ștampilate, atunci suma monedelor împrăștiate avea să valoreze 81 600 de dolari.

  1. Remorcă încărcată cu paste făinoase „Ramen”

Studenții de la Universitatea din Carolina de nord au plâns pierderea remorcii încărcată cu paste făinoase „Ramen”. Șoferul camionului a adormit la volan și s-a izbit într-un pod, creând mizerie pe autostrada l-95, nu departe de Rocky Mount. Cazul a avut loc în luna ianuarie a anului 2015.

Fideaua a fost dusă la o groapă de gunoi din apropiere, deși acest accident se consideră unul legendar, deoarece a creat mema de mai sus. (Accidentul camionului care transporta fideaua „Ramen” a adus companiei o pierdere în sumă de 38 de dolari”).

  1. 2 600 de purceluși

În anul 2015, în orașul Raleigh din Carolina de nord, SUA, un camion care se îndrepta spre măcel a avut de suferit un accident. Semiremorca, numită în mod corespunzător „Șnițel din purcel” („Pork Chop”), s-a răsturnat și s-a izbit într-un gard, lăsând cei 2 600 de purcei să se împrăștie de-a lungul șoselei.

Poliția și ofițerii de control asupra animalelor care au sosit la fața locului, au raportat că unii dintre purceluși au fost răniți grav. Animalele care au supraviețuit au fost adunate de ofițeri. Să sperăm că cel puțin o parte din purceluși au reușit să evite măcelul.

  1. O grămadă de măruntaie

În luna octombrie a anului 2016, pe autostrada l-85 din apropierea orașului Gaston, statul Carolina de nord, SUA, s-a răsturnat un camion care transporta măruntaie de porc. În urma accidentului, s-a răspândit un miros irezistibil.

Probabil pe cineva ar putea să intereseze la ce folosesc măruntaiele de porc. Conform ofițerului de poliție, sergentul Quinn, măruntaiele folosesc în hrană pentru câini și, de asemenea, din ele se prepară câteva produse folosite în machiaj și în hrană pentru oameni. Variante există multe, însă majoritatea acelor măruntaie sunt pur și simplu gunoi.

  1. Două încărcături diferite: bere și chipsuri

Două camioane, unul ce transporta bere și altul ce transporta chipsuri, s-au ciocnit în statul Florida, în luna martie a anului 2016, împrăștiind pe autostradă ceea ce este „visul multora”.

Accidentul dintre camionul încărcat cu bere „Busch” și camionul încărcat cu chipsuri „Frito-Lay” a avut loc pe autostrada l-95 în orașul Brevard.

Nu se știe dacă trecătorii au încercat să ridice produsele care au reușit să supraviețuiască, însă într-un final produsele toate au ajuns la groapa de gunoi.

  1. Un camion plin cu dulciuri de ciocolată

În luna septembrie a anului 2016 în Internet a apărut un clip video în care au fost înregistrate urmările accidentului pe care l-a avut de suferit un camion care transporta dulciuri de ciocolată.

Pe trei autostrăzi dintr-o țară europeană neidentificată, de-a lungul a 3 mile au fost împrăștiate ciocolate „Kinder Surprise”, „Kinder Bueno”, „Nutella” și alte bunătăți.

Deși unele dulciuri au fost strivite de automobilele care circulau pe șosea, altele au rămas într-o stare bună pentru a fi strânse și consumate, iar perechea din video clip nu a ezitat să le strângă. La urma urmei, cine ar putea să se abțină?

  1. 17 tone de explozivi

Priveliștea amintește o scenă dintr-un film de acțiune: fragmente de metal, bucăți de anvelope și blocul cilindrilor este tot ce a rămas de la camionul care transporta 38 000 de funți (17,24 tone) de explozivi, după ce marfa a explodat. Accidentul a avut loc în anul 2005 pe autostrada l-6 din canionul Spanish Fork, statul Utah, SUA.

Camionul se deplasa prea rapid, fapt din cauza căruia s-a răsturnat. Câțiva metri camionul a alunecat pe trasă după care a luat foc pe unul din versanții muntelui.

Șoferii care s-au oprit pentru a ajuta șoferul camionului să se salveze s-au retras îndată ce și-au dat seama că vehiculul este plin de explozivi. În urma exploziei au rămas răniți 10 oameni.

  1. Semiremorcile cu ingrediente pentru sandwich-uri

În luna iunie a anului 2016, în New Jersey, un camion încărcat cu delicatese din carne s-a ciocnit cu un camion care transporta pâine.

Accidentul „sandwich” a creat un trafic groaznic pe autostrada l-287 care ducea spre sud, în orașul Piscataway. Se pare că muncitorii nu s-au prea obosit să curețe șoseaua, având în vedere că erau înconjurați de bunătăți.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.