Cea mai scumpă mașină crossover din lume, Karlmann King (7 fotografii)

0
1843

În Beijing a fost prezentată cea mai scumpă mașină crossover din lume. Arată de parcă ar fi din colecția personajului ficțional, Batman. Mașina a fost proiectată de 1800 persoane și a fost realiză de un producător european.

Este un automobil de cea mai înaltă calitate și a fost realizat la comandă. Crossover-ul mai este numit și exterminatorul pământesc, și probabil și-a meritat din plin porecla. Nu doar exteriorul acestei mașini este perfect proiectat, dar și interiorul.

Motorul acestui crossover are un V10 de 6,8 litri care produce 360 cai putere cu o perioada de rotație a roții de aproximativ 620 Nm. În plus, are o cutie de viteze automată în 6 trepte, care transmite puterea la toate 4 roți. Viteza maximală a crossover-ului este de 140 km/h, de și cu un așa motor ar putea fi și mai mare.

De asemenea, automobilul este dotat cu un dispozitiv de manevră a direcției, discuri de frână cu ventilare interioară la toate patru roți,  exterior din fibră de carbon și oțel (după dorință, se poate alege și fibră de carbon cu un strat de antiglonț). Masa automobilului fără pasageri și încărcătură este de 4500 kg și de 6000 kg – varianta antiglonț.

Autocarul este de 4 locuri (2 în față și 2 în spate) și are 4 uși. La cererea clientului, se mai pot adăuga 1, 2 sau 3 locuri și încă o ușă în spate.

Interiorul automobilului este complet diferit de modul în care i-a fost făcut exteriorul. Salonul este foarte luxos, cu mici nuanțe de auriu. Pasagerii se pot bucura de tehnică modernă precum sunetul Hi-Fi, un smart-tv 4K UHD, safeuri personalizate, Play Station 4 Entertainment System, sistem de proiecție telefonică, TV și telefon prin satelit ca opțiune.

Compania își propune să producă 10 crossover-uri Karlman King care vor costa aproximativ 1,85 milioane de dolari fiecare, ceea ce îl face cel mai scump automobil din lume (la același preț poți cumpăra 8 automobile Bentley Bentayga).

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.