Top cele mai incredibile piscine construite pe acoperișuri

0
2583

Dacă faceți parte din acei turiști care preferă un confort maxim, atunci ar trebui să atrageți o atenție deosebită alegerii hotelului. Dacă planificați să petreceți o mare parte din timpul vostru în hotel, ci nu să vă plimbați prin împrejurimi, un rol important în alegerea dvs. ar trebui să-l aibă bazinul. Neprivind la faptul că o astfel de plăcere vă va costa bani în plus, cheltuielile se vor merita.

  1. Hotelul Harbour Grand, Hong Kong

Portul Hong Kong este unul dintre cele mai impresionante locuri din oraș. Pentru a-i aprecia frumusețea după merit și a-i savura priveliștea incredibilă de la o înălțime foarte mare, nu pierdeți posibilitatea de a vizita piscina care se află pe acoperișul hotelului Harbour Grand. Unul dintre pereții acestei piscine este din sticlă, permițând vizitatorilor să urmărească ce se întâmplă în apă.

  1. Thompson, Toronto

Da, da. În lista noastră a ajuns chiar și Canada. De pe acoperișul clădirilor zgârie nori din Toronto se deschide o priveliște nemaipomenită și cea mai bună metodă de a o savura (desigur că în zilele calde) este să vă îndreptați spre piscina panoramică situată pe acoperișul unei clădiri. Însăși piscina nu este mare, însă acest fapt nu încurcă vizitatorilor să simtă întregul farmec al liniștii. Pentru a îmbunătăți siguranța bazinului, marginea clădirii și marginea piscinei sunt separate de un perete solid de jumătate de metru grosime.

  1. Hilton Molino Stucky, Veneția

Chiar dacă nu plănuiți să faceți o plimbare pe Canalul Grande din Veneția, oricum ați putea să-i savurați priveliștea dacă vă opriți în hotelul Hilton Molino Stucky. Piscina este situată pe acoperișul hotelului și de aici se deschide o priveliște magnifică spre cele mai frumoase atracții turistice ale orașului. Ea este practic suspendată deasupra Canalului Grande, fiind situată foarte aproape de marginile acoperișului. De canal vă despart doar panourile de sticlă.

  1. Hotelul Vine, Funchal, Madeira

Cine s-ar fi putut gândi că hotelul de tip butic de modă mai poate avea și un bazin de lux pe acoperiș? Hotelul Vine situat în Madeira, Portugalia, are un bazin panoramic fascinant pe acoperiș și un jacuzzi de 20 metri. De aici puteți admira fortăreața San-Juan și muntele care  asemenea unui gigant se ridică deasupra hotelului. Piscina este înconjurată de o mulțime de căsuțe, unde vi se va propune un masaj de primă clasă.

  1. Hotelul Arts, Barcelona

Barcelona este cunoscută ca fiind paradisul lucrărilor arhitecturale ale lui Antonio Gaudi, de aceea orașul a decis să nu să se abată de la temă nici de data aceasta. Aici a fost construit un hotel stilizat într-o temă artistică. Din hotelul Arts se deschide un peisaj de nedescris spre apele Mării Mediterane, iar piscina de pe acoperiș oferă oaspeților posibilitatea de se bronza sub razele solare și de a se scălda pe fundalul unuia dintre cele mai renumite opere de artă modernă: uriașa sculptură a peștișorului de aur, care a fost creată de Frank Gehry în anul 1992 în special pentru Jocurile Olimpice care au avut loc în Barcelona.

  1. Hotelul Fasano, Rio de Janeiro

Plajele precum Ipanema și Copacabama momentan au plasat Brazilia în lista celor mai întrebate destinații turistice. Unicul minus al acestei faime este că nu le veți putea savura din plin din cauza valurilor de turiști care au inundat literalmente aceste plaje. Hotelul Fasano propune turiștilor o alternativă acestor plaje, creând o concurență datorită unei piscine panoramice unice, situată pe acoperiș, de unde se poate savura priveliștea magnifică a orașului Rio de Janeiro. Aceasta este o zonă privată și de aceea nu va trebui să vă faceți griji din cauza maselor de turiști.

  1. Hotelul Athens Ledra Marriott, Atena

Fără îndoială Grecia este una dintre cele mai interesante țări din lume datorită istoriei bogate și culturii neobișnuite. Hotelul Athens Ledra Marriott este situat în inima Atenei, și se consideră cel mai luxos punct din oraș, care propune turiștilor niște condiții formidabile. În afara superbei piscine de pe acoperiș, de aici se arată o vedere panoramică unică spre Acropole, iar în nopțile senine se pot observa focurile care iluminează templul Partenon.

  1. Hotelul Udai Kothi, Udaipur

India este populară printre turiști datorită bucătăriei și culturii exotice, și dacă veniți aici pentru a le savura pe ambele, atunci un loc mai potrivit decât hotelul Udai Kothi din Udaipur nu veți găsi. Luxul facilităților moderne aici este perfect combinat cu arhitectura veche. Pe acoperișul hotelului se află o piscină excelentă, înconjurată de coloane și arcuri, cu o frumoasă priveliște spre oraș, în special în timpul nopții.

  1. Hotelul Habita, Monterrey

Hotelul Habita, situat în orașul mexican Monterrey, propune vizitatorilor săi o combinație perfectă de confort luxos și atmosferă de acasă. Pe acoperișul clădirii se află un bar înconjurat de două piscine, care oferă vizitatorilor o vedere panoramică spre oraș și o relaxare nesfârșită sub razele blânde ale soarelui.

  1. Hotelul Golden Nugget, Las Vegas

Nu va trebui să mergeți departe pentru a prinde posibilitatea de a înota împreună cu rechinii. Hotelul Golden Nugget din Las Vegas propune vizitatorilor săi posibilitatea de a fi la câțiva centimetri de rechinii care locuiesc într-un compartiment de apă special situat în piscina hotelului. Cu ajutorul unui tobogan mare cât o casă de trei etaje, puteți fi trimiși într-o mică călătorie în lungul habitatului acestor prădători feroce. Cei care nu-și doresc o vacanță de extreme, pot pur și simplu să se odihnească, stând în șezlonguri și urmărind rechinii care înoată prin apropiere.

  1. Sky Bar, Kuala Lumpur

Acest bar și piscină sunt destul de unice în felul lor. Ele sunt situate pe acoperișul hotelului Traders din capitala Malaiezia și propun vizitatorilor săi o frumoasă priveliște spre turnurile Petronas Towers și restul orașului iluminat de sute de felinare. De fapt, piscina este doar pentru frumusețe și aici nu se permite înotul, deși unii vizitatori reușesc să o facă când barul este închis.

  1. Marina Bay Sands, Singapore

Este logic că cea mai scumpă clădire din lume are cea mai impresionantă piscină panoramică de pe acoperiș. Din momentul când hotelul Marina Bay s-a deschis pentru prima dată, el a făcut viața turistică a statului Singapore mai colorată. În lungime piscina depășește Turnul Eiffel, dacă acesta ar lua o poziție orizontală, și este situată de-a lungul celor trei turnuri ale clădirii. Dacă vă este frică de înălțime, atunci acest loc cu siguranță nu este pentru voi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.