Acum și semafoarele dansează ca Elvis Presley! Trei semafoare cu figurile iconice ale regelui rock and roll-ului au fost instalate într-un orășel german

0
1099
Foto: Michael Probst/AP Photo

Într-un orășel german unde în anii 1950 Elvis Presley a fost pregătit de slujbă militară în armata americană, au fost instalate semafoare pietonale cu figurile iconice ale regelui rock and roll-ului.   

Pozele au apărut pe rețelele de socializare în această săptămână, iar însăși semaforul se află în orașul Friedberg. Aici Elvis a fost staționat în cazarma Ray Barracks care aparține armatei SUA.

În Friedberg, situat la nord de Frankfurt,deja există o piață dedicată lui Elvis Presley. Autoritățile locale au decis să instaleze aici și 3 semafoare pentru fanii lui Elvis care în mod regulat vizitează orașul.

Agenția de știri BERLIN (AP) scrie: „Țineți-vă pantofii albaștri pe trotuar, căci în orășelul german unde Elvis Presley a fost staționat ca soldat al SUA în anii 1950, au fost instalate trei semafoare cu figurile iconice ale rock-idolului american”.

Când semaforul este roșu, îl puteți observa pe Presley ținându-și microfonul, iar când semaforul este verde artistul apare efectuându-și celebra mișcare lascivă a șoldurilor.  

Semafoarele au fost instalate săptămâna aceasta și se află în orășelul Friedberg, unde Elvis, care a decedat în anul 1977, a fost staționat în cazarma Ray Barracks a SUA din octombrie a anului 1958 până în martie a anului 1960. Artistul a locuit în orașul din vecinătate numit Bad Nauheim.

În Friedberg deja există „Elvis Presley Platz”(Piața Elvis Presley) și aici s-a decis să fie instalate și trei semafoare pentru a atrage și mai mult turiștii.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.