Lux și exuberanță: Insulele Maldive prezintă primul hotel subacvatic din lume (8 foto + video)

0
3375

Ce ați zice dacă ați avea posibilitatea să dormiți într-o cameră care se află la aproape 5 metri sub apă? În noua vilă Conrad Muraka de pe insulele Maldive ați putea să vă relaxați într-un dormitor, ferestrele căruia oferă vederi panoramice la creaturile marine din apele insulelor.

Primul hotel subacvatic din lume, care reprezintă o vilă cu două etaje numită Muraka, acum poate fi rezervat. Hotelul se află pe insula Rangali, unde se găsește și primul din lume restaurant subacvatic de 5 stele, Ithaa. Camera de lux poate fi rezervată doar achiziționând un pachet de 4 nopți ce costă 200 000 de dolari.

Hotelul este conectat la o insulă cu ajutorul unui debarcader și acesta nu include doar un dormitor și o baie subacvatică, dar și o sală de sport proprie, un bar, un bazin, o baie cu vedere la ocean, o terasă, dormitoare suplimentarea deasupra apei și o cameră pentru majordom. Prețul include trei mese pe zi (acestea sunt preparate de un bucătar șef al hotelului) și o barcă cu motor privată. Numele hotelului este derivat din cuvântul „coral” al limbii locale Dhivehi și a costat 15 milioane de dolari.

Pentru a nu deteriora ecosistemul fragil care este grav afectat de schimbările climatice, toate componentele hotelului, inclusiv nivelul inferior ultra întărit ce are 600 tone, au fost construite în Singapore și aduse pe insulă. Videoclipul hotelului Conrad Resorts oferă posibilitatea de a urmări procesul construcției și asamblării vilei, în care pot fi cazați 9 clienți.

Hotelul oferă patru modele de vacanță care includ preferințele „călătorilor” care doresc să afle mai multe despre cultura locală, ale „gurmanzilor” care preferă deliciile culinare, ale „spiritelor” cărora le este importantă starea fizică, și ale „aventurierilor”, oferind distracții potrivite. Hotelul Muraka oferă emoții fantastice miliardarilor și celebrităților, în același timp lăsând un sentiment trist, căci recifurile de corali ale insulelor Maldive sunt treptat distruse.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.