O noapte între prădători feroce pentru cei mai aventuroși turiști (foto + 4 video)

0
1014
Foto: Lion House/Airbnb

Lion House este o casă unică din Africa de Sud unde turiștii pot profita de o vacanță în centrul unei rezervații naturale între 77 de prădători fioroși ai Africii.

Imaginați-vă că adormiți sub urletul leilor, conștientizând că sunteți separat de acești prădători de doar un singur gard prin care trece curent electric. Dacă vă atrage o asemenea idee atunci ați putea deja să începeți a colecta niște bani pentru o vacanță extremistă în Lion House, o casă cu trei dormitoare ce se află în centrul unei rezervații naturale din Harrismith, Africa de Sud. În casă nu veți găsi acele comodități oferite de un hotel obișnuit pentru un preț de 100 de dolari pe noapte, spre exemplu televizor sau aparat cu aer condiționat. Însă, aici puteți găsi ceva mai mult, 77 de lei sălbatici dacă mai concret.

Casa a fost construită de organizația GG Conservation, o rezervație naturală non-profit unde nu este permisă reproducerea leilor și interacționarea cu ei, iar Lion House este una dintre cele mai impresionante case propuse de Airbnb. Aici aveți posibilitatea de a vă afla cât mai aproape de mai mult de 70 de pisici sălbatice, care consideră acest loc casă, neimplicându-vă în viața lor și realizând că banii pentru chirie vor fi cheltuiți în folosul leilor.

„Veți avea posibilitatea de a locui printre lei, urmărindu-le comportamentul maiestuos”, a enunțat Suzanne Scott, directorul organizației GG Conservation. „Puteți urmări cum decurge viața de zi cu zi a leilor și să observați cum interacționează leii cu leoaicele. Este o activitate foarte interesantă. Suntem diferiți de celelalte rezervații naturale prin faptul că la noi nu se permite interacționarea cu leii și reproducerea lor. Cu toate acestea, oamenii pot urmări leii de foarte aproape, conștientizând că banii pe care îi oferă pentru chirie asigură securitatea și protecția leilor. Totul este organizat foarte eficient”.

În anunțul de pe Airbnb scrie următoarele: „În Lion House vă aflați la mai puțin de 6 metri de la lei”. De asemenea, se adaugă că chiria este foarte sigură, deoarece casa este înconjurată de un gard care transportă energie electrică. Ați putea organiza un grătar pe o terasă deschisă, în timp ce leii vor urmări cu poftă carnea pe care o preparați.

„Când stați lângă gard vă aflați la mai puțin de un metru de lei. Dacă sunteți pe scări, verandă sau terasă vă despart doar 2 metri”, enunță Suzanne Scott. „Astfel realizați că trăiți împreună cu prădătorii. Cea mai bună perioadă a vacanței este noaptea, când puteți auzi urletul uimitor al acestor 77 de lei și să simțiți fiori trecând prin tot corpul”.

Lion House poate găzdui 6 oameni, iar arenda este de doar 104 de dolari americani pentru 24 de ore. Sună ca o șansă unică, deși este dubios faptul că cineva și-ar putea împlini somnul sub urletul a 77 de lei maturi. Ah da, și să sperăm că la un moment dat nu se va deconecta electricitatea.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.