TOP-10: Cele mai frumoase plaje unde ați putea avea o vacanță de vis

0
1373
Foto: pixabay.com

Sunteți în căutarea unui loc unde ați putea avea o vacanță de vis? Cel mai probabil, acum, în timp ce citiți articolul, aveți în cap doar o singură idee: „Am nevoie de o vacanță”.

Ați accesat pagina corectă, căci noi vă putem ajuta. La urma urmei, ați meritat o vacanță perfectă! Ați stat ore la rând în oficiu, urmărind cum se scurge timpul, privind cu tristețe pe fereastră și visând la o vacanță pe o plajă cu nisip fierbinte și moale care vă mângâie picioarele și vă alintă pielea, în timp ce vă plimbați sub soare cu o băutură exotică în mână. Dacă sunteți în căutarea unui loc unde ați putea avea o vacanță perfectă pe o plajă nisipoasă cu surfing și multe alte distracții, aici vă sunt destinațiile!

10. Bali, Indonezia

Foto: pixabay.com

Pe această insulă magnifică există numeroase plaje pentru fiecare gust. Dacă abia ați aterizat pe insula Bali, nu mai pierdeți nici un minut și îndreptați-vă spre plaja Kuta, care este cea mai aproape de aeroport. Însă, dacă doriți să vă relaxați în liniște și pace, atunci vă este locul pe plaja Nunggalan.

9. Grenada, Grenadine

Foto: flickr.com

Dacă visați la o plajă unde vă puteți distra, uitând de rutina orășenească, atunci trebuie să mergeți în căutarea aventurilor. Pe plajele Grenadei puteți nu doar să vă relaxați, dar și să practicați asemenea sporturi precum rafting-ul și drumeția.

8. Plaja Clearwater, Florida

Foto: publicdomainpictures.net

În Florida există câteva plaje foarte populare. Plaja Clearwater a fost recunoscută ca fiind una dintre cele mai bune din Florida. Mulți studenți vin aici pentru a se distra la petreceri.

7. Laguna Beach, California

Foto: publicdomainpictures.net

Fanii spectacolelor cu siguranță își vor reaminti de show-ul pentru adolescenți „Laguna Beach” difuzat pe MTV. Laguna Beach este o plajă destul de izolată și nu chiar aglomerată, datorită faptului că se află departe de șosea. Dacă iubiți arheologia, atunci trebuie neapărat să vizitați atracțiile preistorice ale plajei.

6. Ocean Cay Reserve, Insulele Bahamas

Foto: pixabay.com

Insulele Bahamas probabil sunt unele dintre cele mai vizitate insule de pe Pământ. Plajele aici sunt extraordinar de frumoase, iar oamenii sunt foarte prietenoși. Ocean Key este situat în aceeași parte a Oceanului Atlantic unde se află și Miami. Puteți să vizitați laguna, precum și cele 6 plaje. Nu uitați să practicați aici și cele mai tari distracții pe apă. De asemenea, aici puteți să înotați cu niște purceluși. Fiți siguri că nimeni nu vă va critica pentru această alegere.

5. Baia de Sancho, Brazilia

Foto: commons.wikimedia.org

Baia de Sancho este recunoscută ca fiind una dintre cele mai frumoase plaje ale Braziliei. Aici nisipul este alb și curat, iar apa este limpede și albastră. Dacă vă considerați un om curajos, ați putea să încercați să săriți de pe una din stâncile din regiune.

4. Plaja Kapalua Beach, Hawai

Foto: pixabay.com

În timpul unei vacanțe pe insulele Hawai veți avea parte de o mulțime de distracții. Spre exemplu, ați putea să faceți surfing, să mergeți la o petrece sau să vă plimbați pe plaja nisipoasă, urmărind apusul.

3. South Beach, Florida

Foto: pixabay.com

Pe plaja South Beach există de toate! Niște plaje excelente, o mulțime de cluburi de noapte și un număr uriaș de restaurante. Ați putea să începeți ziua bronzându-vă la soare, după care să mergeți cu familia sau prietenii la o cină, unde puteți gusta din cele mai delicioase băuturi exotice și să dansați până vă refuză picioarele. De asemenea, aici puteți întâlni câteva celebrități.

2. St. Croix, Insulele Virgine

Foto: commons.wikimedia.org

St. Croix se află în Caraibe și aici vă puteți bucura de cele mai frumoase plaje. Aici există o mulțime de terenuri pentru golf, cazinouri și restaurante cu cele mai delicioase rețete. Dacă nu ați mai fost niciodată într-o pădure tropicală, nu uitați s-o vizitați pe cea, ce se află în Frederiksted.

1. Aruba, Marea Caraibelor

Foto: pixabay.com

Aruba este o țară din Regatul Țărilor de Jos. Acesta este cel mai popular loc din Caraibe datorită localnicilor foarte prietenoși. Aici vă puteți petrece timpul în jurul unor oameni cu inimi calde.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.