Santuario Madonna della Corona: templul dintre cer și pământ (4 foto + video)

0
3384

Majoritatea turiștilor, călătorind prin Italia de nord, tind să găsească un loc unde ar putea să se izoleze.

Dacă și voi faceți parte din această categorie, vizitați regiunea pitorească Spiazzi unde veți găsi uimitorul Templu Madonna della Corona, care este situat între versanții muntelui Baldo.

Datorită amplasării izolate pe o stâncă îngustă, acest miracol arhitectural s-a păstrat aproape neatins timp de mai multe decenii, cu excepția câtorva lucrări de renovare. Însăși clădirea a fost construită în anul 1530 și a servit ca loc de contemplare spirituală pentru călugării pustnici care căutau în natură singurătate pentru a medita și a se ruga.

Astăzi templul, fiind situat pe o stâncă, este deschis anul împrejur pentru călătorii rătăcitori care caută liniște și pace undeva în inima naturii și a istoriei. Esită două modalități de a ajunge în templu. Dacă aveți de gând să experimentați un pelerinaj și să explorați această atracție magnifică, atunci ar fi bine să urmați traseul tradițional. „Calea pelerinilor” din comuna Brentino Belluno durează aproximativ două ore pe jos și urmează un traseu prin adâncurile pădurii care înconjoară stânca. De asemnea, puteți urma o cale mai ușoară, luând un autobuz care pornește din satul Spiazzi.

În templul Madonna della Corona veți putea admira diverse lucrări istorice și artistice, inclusiv sculpturile lui Ugo Zannoni, o copie a cântarului pe care Isus a fost cântărit înainte de a fi crucificat și multe alte relicve istorice. Indiferent de ce sunteți pasionat, istorie spirituală și artă, sau pur și simplu vă doriți un loc pentru a vă relaxa și a găsi armonia interioară, călătoria spre Templul Madonna della Corona din Italia de nord, situat între cer și pământ, va merita cu siguranță.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.